Het Knaagdieren Forum

Kerstactie 2010 (leg de opvangen in de watten)

Ga naar beneden

Kerstactie 2010 (leg de opvangen in de watten)

Bericht van Alyssa op za dec 11, 2010 2:10 pm

Kerst komt eraan, het word weer eerder donker en de lichten gaan aan. De kerstboom word opgetuigd en de cadeautjes worden eronder gelegd. Maar wat is er voor de dieren? Bij verschillende opvangen zitten dieren die met de kerst extra verwend mogen worden. Deze dieren zijn wegens omstandigheden niet meer plaatsbaar of zitten al voor langere tijd in de opvang. Met deze actie proberen wij cavia's, fretten en konijnen te helpen.

Geeft u deze dieren een fijne kerst?

De kerstactie:

Dit jaar word voor de 3de maal de Kerstdierenactie georganiseerd. Dit in samenwerking met een aantal opvangen in Nederland en BelgiŽ. Het idee om een Kerstactie te organiseren komt door een frettenstichting die dit doet voor alle frettenopvangen in Nederland.

Hoe en Wat?

Op de website zijn een aantal kerstdieren geplaatst uit verschillende opvangen in Nederland en BelgiŽ. Deze kerstdieren zijn dieren die al langere tijd in de opvang zitten of niet meer plaatsbaar zijn. Om de opvangen en deze dieren te steunen kunt u ze een kerstcadeau geven. Dit kan op verschillende manieren. U vind deze kerstdieren onder het kopje ďKerstdierenĒ in het menu. Als u op de naam klikt dan verschijnt er een verhaal over dit dier en wat deze graag zou willen hebben met de kerst. U kiest zelf het dier/dieren die u een kerstcadeau wilt geven en wat u graag zou willen geven. Vul het deelnameformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een bevestiging en gegevens.

Vul altijd het deelnameformulier in van de Kerstactie om mee te doen!


Wat kunt u geven?
U kunt een eigen kerstpakket versturen. U kunt een cadeau bestellen via de kerstwinkel en dit laten opsturen naar het dier of de opvang.

U kunt een dier financieel adopteren (structureel of eenmalig).

U kunt eenmalig een financiŽle bijdrage doen aan alle dieren en/of opvangen.

U kunt een huisje bieden aan een dier.


Welke opvangen doen er mee:
Cavia opvang 't Kuufke, Caviaopvang @ Bonnie's, Stichting Caviaopvangcentrum Beertje, Typisch Fret, Knaagdierencentrum Aa&Hunze.


De actie loopt van 11 december 2010 t/m 10 januari 2011


Wilt u meedoen om de dieren in de opvangen te verwennen met de kerst? Dit kan! Ga naar de website, kijk naar alle lieve kerstengeltjes en klik daarna op de Deelnameformulier.

De actie is te vinden op: http://www.typischfret.nl/index.php/kerstactie-2010

Alyssa

Aantal berichten : 11
Leeftijd : 30
Woonplaats : Anna Paulowna (N-H)
Persoonlijke Tekst : Ik ben Alyssa, 21 jaar, heb 23 huisdieren waaronder 12 fretten, 6 cavia's, 2 degoe's, 2 ratten en 1 konijn.
Land : Nederland
Registration date : 29-06-09

http://www.everyoneweb.com/LeukeDierenDingen

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum